måndag 1 september 2008

Höstmörkret faller


Nu är den definitivt här och jag gillar den. Hösten! Luften är frisk och den första riktiga kylan närmar sig...


Många får ångest över att sommaren är över och längtar redan efter nästa, men jag tycker att det är härligt. Tänk att få göra fint i alla fönster med belysning och att varje kväll få tända mängder av värmande ljus. Mysigt! Ni har väl laddat värmeljusförrådet?

6 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Det var n ä s t a n det enda som jag handlade på IKEA i somras: värmeljus!

Nu gäller det bara att man får den yngsta familjemedlemmen att sova på kvällarna så att man får lite tid till att tända alla ljusen...

Kram!

villan vid vilan sa...

Hej roligt att du tittade in i min blogg.Ja visst är det lite sjukt att vi ska lämna våra små i händerna på andra större delen av dagen (även om de har det bra) Dessutom jobbar jag med andras barn. Jag blir inte klok på livet ibland. Dina små var fantastisk gulliga :) ....på återseende!!!

Mamma med mera sa...

Håller med dig!! Älskar hösten med klar hög luft och kyliga kvällar med tända ljus. Grattis till vinsten förresten! Kram Pernilla
ps. lyckas inte länka till min rätta blogg men nedan ser du vem jag är =)

http://isabelsvarld.blogg.se/

www.missfixtrix.com sa...

Jättefint sista ljus. SÅnt ska jag nog ha när mörkret faller på.

♥ mamman i huset ♥ sa...

Tack för titten idag!

Gör aldrig bloggen till "ett måste", då finns ju nämligen risken att man aldrig orkar blogga och istället lägger ner bloggen och det vore ju tråkigt... SÅ brukar jag tänka!

Hoppas solen skiner på oss alla imorgon! Kram ifrån mig till dig!

Annelie Johnsson sa...

Hej!
Visst är det härligt att få kura ihop sig lite i soffan, tända lite ljus och bara njuta!! Hösten är ett perfekt tillfälle för avkoppling, utan en massa måsten( man ser ju inte dammråttorna när det är mörkt, hi hi)
Kram!!