måndag 20 april 2009

Åter till allvaret!

Då var påsklovet över och allvaret här igen. De tio dagarna av ledighet försvann ganska snabbt, trots att det inte blev riktigt så mysigt som vi hade tänkt.

Väskorna packades och på skärtorsdags morgon bar det av mot fjällen och husvagnen. Skoter- och skidtur ägnades långfredagen till och vi bara njöt!

På lördag morgon däremot började lillebror att kräkas. Magsjuka! Min största skräck! Vips, hade vi packat ihop och satt oss i bilen för hemfärd för ni kan väl tänka er hur det skulle vara med en hel familj magsjuk i en... ja just det, husvagn!

Söndag kväll åkte vi tillbaka och tisdag var det pappans tur. Han skickades hem och fick komma tillbaka på torsdag. På fredag var det dotterns tur och då gav vi upp. Allt packades och resten av helgen tillbringade vi hemma.

Nåja, medan tvättmaskinen gått varm har vi iallafall fått en massa gjort här hemma, som utan magsjukan skulle varit ogjorda!

5 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Ok, jag förstår, det var därför ni var så osynliga...

Hoppas att ni klarar er ifrån sjukdomar nu en stund! Och andra tråkigheter!

Nå'n rolig nyhet vore kul att få: typ bröllop...! ;)

KRAM!

StrandviksVillan sa...

Det blev långt mellan inläggen hos dig, men jag förstår dig... Mycket tråkigt som hänt på sistone, fast bilderna från sportlovet såg ju härliga ut :)

Hoppas ni mår bättre nu!

♥ cloudberrie ♥ sa...

Urk vad tråkigt med magsjuka!
Hoppas att ni har kryat på er allihopa och fått njuta i solen efter påsk istället.

Kram från Eva

Petra C sa...

Usch, inte roligt! Hoppas ni fått vara ute lite i solsken i alla fall så att ni piggar på er!

Annelie Johnsson sa...

Hej!
Länge sen sist. Hoppas att ni kurerat er nu. Har bytt blogg, är du intresserad att kika in, så skicka ett mail till annelie [a]halsomagasinet.net, så skickar jag en inbjudan till dig.
Kram!!